Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • Subaru is klaar voor de toekomst. Bent u dat ook?

  - Volledig nieuwe Subaru Forester nu met hybride-techniek
  - Subaru XV tweeliter weer in gamma, nu als hybride
  - Rijke standaarduitrusting met EyeSight, automaat, permanente vierwielaandrijving
  - Nieuwe Forester e-BOXER vanaf € 43.995,-, levering december dit jaar
  - Subaru XV e-BOXER start bij € 37.995,-, per november in de showroom

   

  Subaru staat aan de vooravond van de introductie van twee nieuwe hybride-modellen: de Subaru XV e-BOXER en de volledig nieuwe Forester e-BOXER. Beide maken eind dit jaar hun opwachting in de dealershowroom, nu al zijn de prijzen bekend. De Forester met hybride-aandrijflijn begint bij € 43.995,- en eindigt bij € 49.995,- voor de Premium. De XV e-BOXER is er vanaf € 37.995,-, de meest luxueuze heet Premium en kost € 41.995,-. Hoewel de nieuwe Forester en de Subaru XV pas eind dit jaar officieel geleverd worden, kunt u tijdens een exclusief event bij Jan Hop in Roosendaal de hybride Subaru's al ervaren. Aanmelden? Dat kan hier

  Echte Subaru
  De Subaru XV e-BOXER en de volledig nieuwe Subaru Forester e-BOXER zijn de eerste geëlektrificeerde modellen van het Japanse merk. Beide zijn voorzien van een 150 pk sterke direct ingespoten tweeliter benzinemotor en een in de Lineartronic CVT-versnellingsbak geplaatst elektromotor met een vermogen van 16,7 pk. Voeding van die elektromotor komt van 118,4 Volt sterke batterij. Subaru heeft bewust voor een in-huis ontwikkeld hybridesysteem met Subaru-specifieke eigenschappen gekozen, want ook als hybride, moet een Subaru een echte Subaru blijven. Dat betekent inclusief een uitstekende wegligging, een hoog trekgewicht (1870 kilogram voor de Forester; het hoogste trekgewicht in zijn klasse) en geen concessies als het gaat om laadvolume, gebruiksgemak en veiligheid.

  Ongelukken
  Veiligheid is een ander speerpunt van Subaru. De XV is al gekroond tot veiligste auto in zijn klasse, ook de nieuwe Forester gaat ongetwijfeld zeer hoog scoren in alle botsproeven die nog gaan komen. Basis voor het hoge veiligheidsniveau is het nieuwe Subaru Global Platform dat stijf is en zeer goed met bots-energie uit de voeten kan, maar ook de permanente vierwielaandrijving, de boxermotor en EyeSight zullen een belangrijke bijdrage leveren. Nieuw voor de Forester is Driver Monitoring System, een systeem dat de bestuurder in de gaten houdt, vermoeidheid of te grote afleiding detecteert en zo helpt ongelukken voorkomen.

  Voorintroductie
  De Forester e-BOXER en de Subaru XV e-BOXER staan eind dit jaar bij de dealer. Voor degenen die serieus belangstelling in de hybridemodellen hebben en nog dit jaar willen rijden (en profiteren van een BPM-voordeel), heeft Jan Hop plek voor een beperkt aantal gegadigden. Meld u aan of neem contact op met de afdeling verkoop van Jan Hop.