Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 • Nieuw uiterlijk. Luxe interieur en vol technische snufjes.

  Dit is de new Jeep Compass MY2021
  De hoogtepunten van de nieuwe Jeep Compass zijn onder meer het 10,25-inch full-HD digitale instrumentenpaneel, draadloze Apple CarPlay en Android Auto smartphone-integratie en het nieuwe 10,1-inch touchscreen dat centraal in het midden van het dashboard is geplaatst. De nieuwe Compass is de eerste Europese Jeep die volgens niveau 2 autonoom kan rijden. Net als iedere andere Jeep, is ook de nieuwe Compass de enige jeep die zich ook echt een Jeep® mag noemen.

  Zowel met benzine motor als plugin-hybride
  De nieuwe Jeep Compass is verkrijgbaar in vijf uitrustingsniveaus (Sport, Longitude, Limited, S en Trailhawk) en met vier verschillende combinaties van aandrijflijnen; benzine en plug-in hybride, drie versnellingsbakken -handgeschakelde zesversnellingsbak, automatische Dual Dry Clutch Transmission (DDCT) of zestraps automaat-, en voor- of vierwielaandrijving.
  De benzineversie wordt geleverd met de 1.3-liter GSE-motor met 130 pk of 150 pk, gecombineerd met een handgeschakelde versnellingsbak of Dual Dry Clutch Transmission (DDCT). Beide zijn voorwielaandrijvers.

  De plug-in hybride is leverbaar met twee vermogens - 190 pk en 240 pk en zijn 4x4 aangedreven dankzij eAWD-vierwielaandrijving. De Jeep Compass 4xe is altijd voorzien van een automatische zesversnellingsbak.

  Wij van Jan Hop Jeep zijn zeer enthousiast over deze aangepaste Jeep Compass. Zeker het interieur heeft een enorme upgrade gehad. Komt u ook langs in onze showroom om de nieuwe Jeep Compass te bewonderen? Wij vertellen u er heel graag alles over.

  >> Bekijk voorraad Jeep Compass

  Benzine of 4XE? 

  Dowload de app "GO 4xe LIVE"  Deze houdt u ritten bij en laat u zo in de loop der dagen zien wat u bespaart als u de 4XE had bereden. Als u bij ons in de showroom bent kunnen wij het uiteraard ook samen met u voorrekenen en alles vertellen over phev, 4xe.

   

  New dashboard Compass MY2021

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Meer info over Compass        Benzine   of   4XE