Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Bonuspunten
  5

  Geplaatst door Jeroen van den Berg op 04-05-2018
  Vandaag mijn auto af kunnen halen, dikke bonuspunten voor de snelle service, dat ik 3 a 4 dagen auto eerder heb en weer helemaal mobiel ben om aan het werk te gaan! Prettige behandeling ook; verkopers zijn geen zogezegde 'typetjes', doch mensen die écht klantgericht zijn.
 • Tevredenheid
  5

  Geplaatst door Sandra op 18-04-2018
  Tot op heden ben ik erg tevreden. Groetjes, Sandra Maakenschijn
 • prettig
  5

  Geplaatst door jack op 17-04-2018
  Mijn eerste auto gekocht bij jan hop.Verkoper deed goed zijn best om mij als een te vrede klant te behandelen , ze nemen alle tijd die nodig is .TOP BEDRIJF
 • Subaru XV 1.6 Comfort eerste 2500 km
  5

  Geplaatst door Karel Woudenberg op 16-04-2018
  Subaru XV
  Het is eerst even wennen met elke nieuwe auto maar dat gaat snel. Dit is mijn eerste vier wiel aangedreven auto en de ervaring is heel goed. Een onverharde weg is ineens een ervaring in plaats van dat je om moet rijden. Het is een comfortabele en rustige auto die veel vertrouwen geeft. De kwaliteit is uitstekend, alles is even goed afgewerkt en hij geeft geen enkel rammeltje of iets degelijks. Wel is de verbinding met de auto alleen goed uit te voeren met een Apple telefoon via AppleCarPlay. De CVT moet nog wat inlopen maar ik vertrouw er op dat dit goed komt. De service van Jan Hop is uitstekend, alle vragen worden prompt beantwoord. We gaan nu met vakantie dan kan hij nog eens vierduizend km inlopen onder verschillende omstandigheden.
 • Beoordeling
  5

  Geplaatst door D. van den Boogaard op 15-04-2018
  Subaru Forester
  Wij zijn erg tevreden over JanHop heel erg leuk geholpen door Erik de verkoper. Voor de indruk van de auto wil ik er eerst met de caravan er achter op vakantie .Daarna kan ik mijn oordeel over deze auto geven .Zonder caravan bevalt deze goed.
 • Genieten in een ondeugd
  5

  Geplaatst door Jan Hopmans uit Vlissingen op 14-04-2018
  Jeep Renegade
  Sinds begin zeventiger jaren alleen maar Franse auto's gereden omdat geen ander merk zo comfortabel zat. En nog steeds knap ik af op andere merken die mijn werkgever me laat rijden. Gelukkig blijkt mijn Omaha Orange Jeep Renegade Limited zeker zo comfortabel als de Franse auto's. Bij Jan Hop heb ik liefde voor het merk ervaren. Goed voorgelicht door Edwin bij de aankoop en bij de aflevering "les" gekregen van Erik. Maar ik heb nog steeds niet alle mogelijkheden benut. De Jeep Renegade is een ondeugende auto met zijn humoristische gadgets. En het ontwerp is klassiek Jeep, bijzonder tussen de eenheidsworst aan SUV's (waar helaas ook de Compass zich toe heeft bekeerd). De Renegade is ruim, stuurt prima en ik reed de eerste duizend kilometer 1 op 13,1, zuiniger dan mijn eerdere auto: Renault Scenic, die minder vermogen had. En naarmate de motor is ingereden zal het verbruik nog dalen. Het wordt warmer en met mijn panoramadak lijkt het alsof ik op vakantie ben. Hier op Walcheren is de Renegade zeldzaam; mensen kijken om en ik krijg veel positieve reacties.