Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Jeep wrangler unlimited
  5

  Geplaatst door Oosten van Asselt op 16-10-2017
  Jeep Wrangler
  Via gaspedaal bij Jan Hop terecht gekomen . Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Erik. Ben zeer blij met mijn zesde JEEP.
 • proefrit Subaru Forester
  5

  Geplaatst door Ton Franken op 19-09-2017
  Vanwege verbouwing proefrit vanuit mijn huisadres gedaan. Irwin heeft zich vooraf georiënteerd om de X-mode goed uit te kunnen proberen. Men heeft ruim de tijd genomen om e.e.a. (vakkundig) uit te leggen en mij alles te laten testen. Alles als zeer positief ervaren.
 • Subaru Forester
  5

  Geplaatst door Gert van Asselt op 13-09-2017
  Subaru Forester
  Een gebruikte Forester gekocht. Reële prijs betaald voor de nieuwe en ontvangen voor de ingeleverde Forester. Uitgebreide proefrit met goede voorlichting gehad met I. Versteeg. Voor het overige prima geholpen door verkoper Erik. Afspraken zijn keurig nagekomen en bij aflevering werd ruim de tijd genomen om de zaken af te handelen en uitleg te geven over de diverse functies van de auto. Kortom: zeer tevreden
 • Chevrolet Orlando
  5

  Geplaatst door Robert op 21-08-2017
  Zag de auto als occasion op de website staan. Afspraak gemaakt voor een proefrit. Vriendelijke ontvangst, na proefrit goed gesprek en een aantal zaken aangegeven die ik graag gehonoreerd wilde zien, voordat ik tot aankoop over zou gaan. Deze werden geaccepteerd en na een weekend bedenktijd de koop gesloten. Bij het ophalen van de auto bleken de werkzaamheden netjes uitgevoerd, zoals beloofd. Ook nu prettig en vriendelijk geholpen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
 • Mevrouw Megens
  5

  Geplaatst door maria megens op 31-07-2017
  Honda Civic
  Fantastische service en deskundige hulp. Vriendelijk geholpen door Erik en is alles nagekomen wat belooft is. Ga zeker terug voor service beurten en als ik een andere auto moet kopen dan ben ik zeker terug. Mijn advies als je een auto wil kopen dan bij Jan Hop doen en zal nooit teleurgesteld zijn.
 • Vriendelijk en kundig geholpen
  5

  Geplaatst door Tromp op 28-07-2017
  Gisteren de showroom van Hop bezocht. Waren en zijn opzoek naar een auto met een hoge instap. Genoeg keuze van diverse merken. Werden in eerste instantie vriendelijk en kundig geholpen door een dame en uiteindelijk door Edwin die ons stuk voor stuk wees op de kwaliteiten van de verschillende crossovers. Komen binnenkort terug voor een proefrit!