1 Start 2 Voltooid
 • 5

  5

  SsangYong Rexton
  Geplaatst door Daisy Obrie op 09-04-2021
  2e auto die we hier hebben gehaald. Top service. Zeer persoonlijk contact en altijd goede service! Over 2 jaar komen we weer!!!!
 • 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door T van Dijke op 22-03-2021
  Kom hier al jaren en wordt altijd correct geholpen.
  Jeep Renegade
 • 5

  5

  Top!
  Geplaatst door F & M op 19-03-2021
  Wat een fijn bedrijf! De contacten per mail en telefonisch verliepen zeer prettig en het persoonlijk contact was erg vriendelijk. Ze hebben de tijd voor de koper en handelen alles keurig netjes af. Erik, nogmaals bedankt!
  Jeep Compass
 • 5

  5

  Subaru Forester 2.0 e-boxer
  Geplaatst door E. van Put op 18-03-2021
  Wegens Corona een proefrit thuis gedaan, was gelijk om. Ik had al langer geleden een Forester gehad, dus wist een beetje wat ik kon verwachten, maar deze overtrof mijn verwachtingen. Moet nog wel even wennen aan alle veiligheid systemen, met de kwaliteit zit het dik in orde, een fijn gevoel om in te mogen rijden! De eerste kennismaking met deze dealer heb ik als heel prettig ervaren!
  Op Forester
 • 5

  5

  Subaru XV 2.0 e-boxer
  Geplaatst door Martin de Wit op 18-03-2021
  XV opgehaald nét voor de sneeuw en vorst periode. Zonder problemen met zomerbanden door 20 cm verse sneeuw gereden, even de berm in om een tegenligger te laten passeren was geen probleem. Koude start bij -15 C was ook geen probleem (wel lekker is de stoelverwarming). Nu met normaal weer heerlijk relaxed rijden met de adaptive cruise control, werkt zelfs op een ruime rotonde. Zeer tevreden.
  Subaru XV
 • 5

  5

  Jeep Renegade
  Geplaatst door Jan van Gils op 18-03-2021
  Een heerlijke auto met een eigenzinnige vormgeving en verder alles erop en eraan en doorslaggevend : prettige onderhandelingen en een keurige prijs voor mijn inruilauto gekregen.
  Jeep Renegade
Whatsapp Jan hop!