• Jeep Renegade
  5

  Geplaatst door Maike op 06-11-2018
  Jeep Renegade
  Sinds een kleine week zijn wij eigenaar van een jeep Renegade. We zijn geholpen door de verkoper Erik was zeer fijn, niet opdringerig of iets van dien aard. De rest van het personeel ook zeer vriendelijk Vanaf de aankoop alles naar tevredenheid gegaan. Voor alles uit te leggen werd meer dan voldoende tijd voor genomen Compliment Jan Hop met U zaak.
 • RAM
  5

  Geplaatst door rien van noort op 22-10-2018
  Dodge Ram
  SUPER DEALER SUPER AUTO SUPER SERVICE
 • goede service
  5

  Geplaatst door rob klijs op 22-10-2018
  Subaru Fortwo
  goede service
 • Jeep Wrangler
  5

  Geplaatst door Agnes Penning op 17-10-2018
  Jeep Wrangler
  Wow, wat ben ik blij met mijn nieuwe Wrangler. Een hoge instap, van alle gemakken voorzien en ruimte genoeg voor het hele gezin, inclusief honden. Het rijdt heerlijk relaxed met een automaat. De service van Jan Hop is heel goed. Hele aardige mensen, met een goede kennis van zaken. Het gemak waarmee we een proefrondje mochten maken en de complete uitleg die ik heb gekregen toen ik de auto op kwam halen.. wat een service. De mooie fles met Schrobbelèr en de persoonlijke sleutelhangers, maken het geheel af. Een prima ervaring, dank jullie wel.
 • Lexus
  5

  Geplaatst door Pravind Binda op 17-10-2018
  Lexus Rx
  Uitstekende service (wij werden opgehaald vanaf station Roosendaal) snelle communicatie/antwoord op vragen per mail.
 • Aankoop Jeep compas
  5

  Geplaatst door Wim Bruijs op 16-10-2018
  Jeep Compass
  Beste, Hierbij wil ik aangeven dat ik erg tevreden ben m.b.t. de inruil van mijn oude auto en de koop van een nieuwe auto. Op een zeer vakkundige manier zijn zaken aan mij uitgelegd. Samen met Erik zijn we tot een mooie aanbieding gekomen en heb ik besloten om de auto aan te schaffen. Ook de aflevering van de auto is op een perfecte manier verlopen met een duidelijke uitleg en goede informatie. Al met al een gelukkige klant.