• Zeer vertrouwd
  5

  Geplaatst door joop van nugteren op 22-03-2019
  Mijn adviseur Edwin Hop, geeft passend advies , zonder opdringen en geheel vrijblijvend. Rijd nu twee jaar met veel plezier mijn renegade limited, die in april vervangen gaat worden door een renegade limited Freedom.
 • subaru xv
  5

  Geplaatst door Henk op 16-03-2019
  Subaru XV
  Woensdag 9 januari stapten mijn vrouw en ik voor de eerste keer de showroom binnen bij Jan Hop. We kwamen onze nieuwe Subaru XV halen. Telefonisch en door mail- contact hadden we met Erik Reijns de inruil en de koop geregeld. We wonen in Friesland 260 km van Roosendaal. Bij Jan Hop stond de auto die we zochten, op dat moment de enige wat kleur en uitvoering betreft direct leverbaar. We hadden vertrouwen in de zaak en besloten om niet onnodig heen en weer te rijden. Onze auto stond in de showroom en de heer Reijns regelde zeer plezierig de aflevering. Ook kwam de auto op de brug om de onderkant te bekijken. De sleutelhangers waren voorzien van onze namen. De fles kruidenbitter met opschrift "Wij wensen u vele veilige kilometers" stelden we zeer op prijs. We hebben nu 5000 km gereden. De auto rijdt zeer comfortabel over verkeersdrempels. De hoge zitpositie , de automaat , de standaard all wheel drive en de veiligheidssystemen maakt autorijden voor ons veel plezieriger en ontspannender. Het is jammer, dat je onderweg niet meer Subaru's tegenkomt, het is echt een geweldige auto en met garage Hop kun je plezierig zaken doen.
 • Super
  5

  Geplaatst door Antonia op 15-03-2019
  Subaru Outback
  Hier onze 5e Subaru gekocht. Voor de eerste keer bij Jan Hop. Geweldige ontvangst en prima service nadat er iets niet goed was gegaan hebben ze zich voor 200% ingezet om het in orde te maken. Ook onze schoondochter heeft daardoor een prachtige occasion gekocht omdat wij de service super vonden. Ook zij is superblij met haar Nissan.
 • Mijn Citroentje
  5

  Geplaatst door Els op 12-03-2019
  Ik was op zoek naar een nieuwe auto. Ik had een proefrit gemaakt in een Citröen C3 AIrcross en vond dit wel een leuke auto met fijn rijcomfort. Mijn dochter vond de Jeep Renegade beter bij mij passenen en kwam daardoor op de site van Jan Hop. En daar stond mijn Citroën, een mooie kleur en sportief uiterlijk. Een perfecte auto en de koop was snel gesloten. Heel vriendelijk geholpen door Erik Reijns. Fijne en betrouwbare dealer. Een aanrader!
 • Bijzonder prettig zaken gedaan. Voo...
  5

  Geplaatst door Joop de Rooij op 07-03-2019
  Jeep Renegade
  Bijzonder prettig zaken gedaan. Vooraf al telefonisch overleg gehad. De ontvangst was enthousiast, de koffie heerlijk en de proefrit helemaal naar wens. De Jeep rijdt super naar verwachting.
 • Jeep Renegade
  5

  Geplaatst door Natalie Buschman op 19-02-2019
  Jeep Renegade
  Heel fijn geholpen door Edwin Hop. Nooit het gevoel gehad dat we iets moesten kopen en natuurlijk konden we 3 verschillende auto's proefrijden en zelfs een keer terug komen om toch nog een ritje te maken! Met een oprechte inruilwaarde voor onze 'oldtimer' Jeep nu de trotse eigenaar van een Jeep Renegade 2019! Bedankt voor de goede service!