• Aankoop Tesla Model S
  5

  Geplaatst door Martijn op 01-04-2020
  Op zondag auto gezien op website, een mail gestuurd voor aanvraag proefrit en direct bevestiging ontvangen en afspraak gepland. Ook het vervolg van de aankoop ging vlot en op prettige manier. Namen de tijd voor goede uitleg (wat ook nodig is bij Tesla als je die voor het eerst gaat rijden). Contacten liepen via Erik Reijns. Zeer over te spreken! Zou deze autodealer iedereen durven aanbevelen op basis van mijn ervaring.
 • Tevreden klant
  5

  Geplaatst door Bert Hermans op 08-03-2020
  Begin dit jaar opnieuw een Forester gekocht bij dit bedrijf. Dit geeft aan dat ik tevreden ben over de auto maar ook blij ben met het bedrijf en de service van Jan Hop.
 • Tevreden klant!
  5

  Geplaatst door Sjoerd Kop op 07-03-2020
  Toffe medewerkers! Erik, Stefan, Edwin, stuk voor stuk. Niets is te gek en dromen worden waargemaakt. Bedankt voor alle service. - Sjoerd
 • van BMW X3 naar Subaru
  5

  Geplaatst door Visser op 02-03-2020
  Subaru Forester
  Ben zeer tevreden. Zoon uit Ierland adviseerde om de BMW X3 weg te doen en Subaru te kopen. Ben er zeer blij mee en heb veel vertrouwen in Jan Hop.
 • Dodge Ram 1500
  5

  Geplaatst door Cordino op 29-02-2020
  Dodge Ram 1500
  Mijn eerste Dodge Ram , keurig afgeleverd , goede service en klantvriendelijk
 • zeer tevreden en top bedrijf
  5

  Geplaatst door jos en marianne lodders op 27-02-2020
  Top bedrijf.goede levering en aflevering van auto.Zeer netjes geholpen en fijne samenwerking gehad, ook na zoveel jaren later dat we er weer een auto kochten.een aanrader voor andere kopers. Wij zijn zeer tevreden,bedankt voor de service en goed vertrouwen.