Overslaan en naar de inhoud gaan
 • Jeep Grand Cherokee
  5

  Geplaatst door Ed de Korte op 03-12-2017
  Fijne ongedwongen sfeer, geen jonge verkopertjes in een te goedkoop pak, maar mensen met passie voor hun vak. Na lange tijd weggeweest te zijn bij Jan Hop (andere automerken), weer terug op het oude vertrouwde adres voor een geweldige Jeep Grand Cherokee. Fijn bedrijf, met leuke mensen. Edwin bedankt!
 • Subaru Forester 2018
  5

  Geplaatst door Jacques, Kitty en de kids op 21-10-2017
  Subaru Forester
  Geen opdringende verkoper maar een man met passie voor zijn vak. Een auto kopen is voor een belangrijk deel emotie. Door zijn prettige benadering, vakkundige uitleg en inzet zijn we nu de eigenaar van een Subaru Forester 2018!! Erik bedankt.
 • Jeep wrangler unlimited
  5

  Geplaatst door Oosten van Asselt op 16-10-2017
  Jeep Wrangler
  Via gaspedaal bij Jan Hop terecht gekomen . Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Erik. Ben zeer blij met mijn zesde JEEP.
 • proefrit Subaru Forester
  5

  Geplaatst door Ton Franken op 19-09-2017
  Vanwege verbouwing proefrit vanuit mijn huisadres gedaan. Irwin heeft zich vooraf georiënteerd om de X-mode goed uit te kunnen proberen. Men heeft ruim de tijd genomen om e.e.a. (vakkundig) uit te leggen en mij alles te laten testen. Alles als zeer positief ervaren.
 • Subaru Forester
  5

  Geplaatst door Gert van Asselt op 13-09-2017
  Subaru Forester
  Een gebruikte Forester gekocht. Reële prijs betaald voor de nieuwe en ontvangen voor de ingeleverde Forester. Uitgebreide proefrit met goede voorlichting gehad met I. Versteeg. Voor het overige prima geholpen door verkoper Erik. Afspraken zijn keurig nagekomen en bij aflevering werd ruim de tijd genomen om de zaken af te handelen en uitleg te geven over de diverse functies van de auto. Kortom: zeer tevreden
 • Chevrolet Orlando
  5

  Geplaatst door Robert op 21-08-2017
  Zag de auto als occasion op de website staan. Afspraak gemaakt voor een proefrit. Vriendelijke ontvangst, na proefrit goed gesprek en een aantal zaken aangegeven die ik graag gehonoreerd wilde zien, voordat ik tot aankoop over zou gaan. Deze werden geaccepteerd en na een weekend bedenktijd de koop gesloten. Bij het ophalen van de auto bleken de werkzaamheden netjes uitgevoerd, zoals beloofd. Ook nu prettig en vriendelijk geholpen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.