• Een kompas in de Compass
  5

  Geplaatst door Ron van Hartingsveldt op 01-08-2018
  Jeep Compass
  Bijna 1000 kilometer gereden met de nieuwe Jeep Compass en wat een fijne ervaring is dat. Op 18 juli de auto opgehaald in Roosendaal en na een uitgebreide uitleg van Erik over de gebruiksmogelijkheden op weg terug naar Zeeland. In het schermpje boven het stuur werd de richting al aangegeven W (een echt kompas dus). Onze 1ste Jeep hebben we 12 jaar geleden aangeschaft bij Jan Hop in Goes en sindsdien niets dan lof over dit oermerk. De koffie was van goede kwaliteit evenals de service en klantgerichtheid van zowel Erik als Edwin. Beide heren verstaan hun vak en weten een klant tevreden te stellen en ook te houden. Een compliment is hier dan ook op zijn plaats. Ga zo door.
 • Gewoon Top!
  5

  Geplaatst door Patric Smakman op 19-07-2018
  Jeep Compass
  Wat vanaf de eerste kennismaking met Jan Hop direct opviel; vriendelijkheid, goed rustige advies geen snelle verkooppraat. Zeer fijne benadering van klanten.! De aflevering van de auto was tijdrovend, dit kwam door de zeer fijne uitgebreide uitleg en het samen nalopen van de auto kortom ; Top garage en Top vaklui met hart voor de klant!
 • stoere bak
  5

  Geplaatst door Peter van Enckevort op 14-07-2018
  Gisteren mijn nieuwe Dodge ram opgehaald, in Roosendaal erg onder de indruk van zijn uitstraling. De rit naar huis was erg relax, wat een comfort in deze door Amerikanen als omschreven truck! Relax was ook de hele afwikkeling met relatiebeheerder Erik, vanaf de onderhandeling tot de aflevering van de auto. Er werd meer dan voldoende tijd voor genomen. Wat ook prettig was dat gelijk de verzekering geregeld kon worden tegen een gunstig tarief. Ga zo door Jan Hop
 • Service.
  5

  Geplaatst door S. Everaarts op 23-06-2018
  Hele fijne service. Ik ben uitstekend en heel vriendelijk geholpen. Een echte aanrader deze garage!
 • Jeep Compass
  5

  Geplaatst door Emiel Van Witsen op 18-06-2018
  De eerste km zitten er op. Buitenom dat de auto een mooie stoere uitstraling heeft, rijdt hij ook nog eens fantastisch en heeft veel bedieningsgemak en comfort. Qua veiligheid geweldig mede door de meedraaiende achteruitrijcamera en sensoren rondom de auto. Een aanrader voor iedereen die SUV wil rijden!
 • Ervaring Renegade na 25.000 km
  5

  Geplaatst door Joop van nugteren op 29-05-2018
  Heb de Renegade nu een jaar en heb iedere keer weer dezelfde beleving als de eerste keer dat ik in deze auto stapt. Een heerlijke auto, na een rit van 800 km niet moe, door de perfecte zit van de stoel. Een poosje op de Duitse autobaan gereden, 170 km/uur. Geen probleem, heel stabiel en vast op de weg. Kortom een fijne auto waarvan ik hoop nog jaren in goede gezondheid te mogen doorbrengen.