Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

 
1 Start 2 Voltooid
 • 5

  5

  Zonde maar begrijp het volkomen
  Geplaatst door Nancy - NAXcar op 17-12-2021
  Hier heb ik ooit de geweldigste auto die ik ooit gehad heb gekocht een Jeep SRT8 ... van cubic inch gesproken ... We hebben ook zakelijk met onze firma wel wat samen gewerkt. Altijd correct behandeld. Sinds vorig jaar wonen we in Limburg, vandaar dat het nu wat minder was. We kunnen ons volledig vinden in de tekst die u schreef ... zoals mijn zoon Aaron - op z'n Belgisch - zei 'Boenk eroep'. Het wordt als maar moeilijker om een zaak met passie te runnen en als je dat niet meer gegund wordt is het mooi dat je op zo'n manier afscheid neemt. Petje af ! Alle goeds in jullie verdere levensloop ! Groeten uit Limburg
 • 5

  5

  Jammer en verrassend
  Geplaatst door Edwin op 07-12-2021
  Een paar jaar geleden een occasion van een ander merk gekocht en vanwege het goede gevoel besloten daar in onderhoud te blijven. Altijd tevreden geweest over het contact en de service. Toen ik vandaag een afspraak wilde maken voor een beurt en APK bleek de zaak gesloten te zijn. Dit verraste mij negatief. Ik had minstens verwacht dat ze in ieder geval de klanten een mail hadden gestuurd om ze daarvan in kennis te stellen. Een domper die haaks staat op de service en het contact wat er altijd is geweest.
 • 5

  5

  Jammer
  Geplaatst door Erik Pierot op 07-12-2021
  Heb 2 jaar geleden een Subaru Outback bij Jan Hop gekocht en over de auto ben ik zeer tevreden. Minder tevreden ben ik dat Jan Hop plots stopt en ik gedwongen wordt om bij een eventuele aanschaf naar bijvoorbeeld een nieuwe Subaru naar de grootmachten moet waar ik met een z.g.a.n. andere auto juist ben weggegaan omdat ik bij Jan Hop in een warm bad terecht kwam en als mens werd behandeld. Afspraak was afspraak en dat heeft men waar gemaakt. Vooral Stefan (werkplaats receptionist) die mijn aanspreek punt was, voor mij Jan Hop.
 • 5

  5

  Jammer....
  Geplaatst door Erik Pierot op 07-12-2021
  Heb 2 jaar geleden een Subaru Outback bij Jan Hop gekocht en over de auto ben ik zet tevreden. Minder tevreden ben ik dan Jan Hop plots stopt en ik gedwongen wordt om bij een eventuele aanschaf naar bijvoorbeeld een nw Subaru naar grootmachten moet wasr ik juist met een zgan andere auto ben weggegaan omdat ik bij Jan Hop in en warm bad terecht kwam en als mens werd behandeld. Afspraak was afspraak en dat heeft men waar gemaakt. Vooral Stephan mijn aanspreek punt was voor mij Jan Hop.
 • 5

  5

  Bedankt!
  Geplaatst door Jeffrey Henkelmann (regio- voorzitter SCN) op 25-11-2021
  Aan alle medewerkers van Jan Hop zou ik graag even een klein dankwoordje willen delen aangezien ik het heel erg jammer vind dat jullie de deuren gaan sluiten.. Namens Subaru Club Nederland en ook door mij zou ik jullie ontzettend willen bedanken voor alle keren dat jullie deuren open stonden om ons te ontvangen voor onze jaarlijkse ZeeBrarit. Ik was niet helemaal zeker meer wanneer de eerste rit bij jullie was dus ik heb het even opgezocht op ons forum. Vanaf het jaar 2015 ben ik letterlijk niets anders dan lovende woorden van onze deelnemers tegengekomen tijdens het "nakletsen" wanneer we bij jullie startte (erg leuk om weer te lezen). Jullie enthousiasme is bij iedereen direct overgeslagen beginnend na het arriveren op de Keulsveld in Roosendaal. Van het mooi op een rij in de straat parkeren tot de koffie en ja uiteraard het verse Brabantse worstenbrood :) Jullie hebben elke keer ons overal van voorzien hulde! Het valt niet mee om in deze tijd als familie bedrijf overeind te blijven tussen alle grote (landelijke) spelers maar jullie maken veel mensen blij daar ben ik allang achter. De leuke filmpjes van Erik die vaker tijdens het proefrijden met een Subaru "even" offroad ging om de potentie van de auto te laten zien vond ik vooral erg leuk om naar te kijken haha. Helaas heeft Subaru het in Nederland moeilijk in deze tijd maar met mensen zoals jullie brachten jullie het wel goed aan de man. Wanneer ik een onderdeeltje nodig had stonden jullie ook altijd klaar om te helpen chapeau. Chris, Erik en alle anderen nogmaals bedankt voor de gastvrijheid en ik wens jullie het allerbeste toe in de toekomst! Met vriendelijke groet, Jeffrey Henkelmann (regio- voorzitter SCN)
 • 5

  5

  Bedankt!
  Geplaatst door Wubben Handelsmij B.V. op 19-11-2021
  Bedankt voor de jarenlange prettige samenwerking! Wij wensen jullie alle goeds voor de toekomst toe. Namens alle medewerkers Wubben Handelsmij B.V. te Roosendaal