• Aftersales service
  5

  Geplaatst door Cor Maijs op 09-01-2020
  Overstappen naar een nieuwe dealer betekent in mijn geval niet alleen ervaring opdoen met een voor mij totaal nieuwe auto ( De Subaru Forrester) maar ook ervaring opdoen met de aftersales service van de nieuwe dealer. Hoewel ik nog moet wennen aan alle opties van de Forrester, ben ik inmiddels meer dan blij verrast met de service en de hulp die ik kreeg bij het instellen van één van de features van de Forrester. Meer dan 2 1/2 uur is geprobeerd de Android software van mijn smartphone te koppelen aan de software van de Forrester, wat uiteindelijk ook gelukt (leek). Heel lang geleden heb ik eens een nieuwe telefoon moeten aanschaffen omdat mijn nieuwe VW Tiguan geen verbinding kon maken met mijn toenmalige telefoon. De geschiedenis lijkt zich te gaan herhalen. Het is waarschijnlijk verstandig om maar een Apple te kopen in plaats van mijn Android smartphone. Maar de heer I. Versteeg die misschien ook had kunnen zeggen "koop maar een Apple" gaf niet op. Sterker nog hij had speciaal een oude Android smartphone opgespoord om zich zelf al voor te bereiden op mijn bezoek aan de garage. Als de auto straks net zo goed bevalt als de service dan heb ik een goede keuze gemaakt qua model en qua dealer.
 • Rij comfort is goed
  3.5

  Geplaatst door Jan Verhage op 27-12-2019
  Rij comfort is goed
 • Djurre Van Bruchem
  5

  Geplaatst door Anoniem op 23-12-2019
  Jeep Renegade
  Super vriendelijke en snelle actie omtrent de aanschaf van de auto. Daarnaast heb ik ook een helder en opmaat advies gekregen over de verschillende financieringsmogelijkheden. En daar een goede en overwogen keuze in kunnen maken. Dit is de eerste auto dealer waar ik het lange termijn gevoel bij kreeg. Tot over 60.000km, kijken of we er dan weer zo vlot uit kunnen komen. @Edwin paar vragen nog!! De auto rijdt super hoor, toch even de vraag over dan hele zachte fluitje, geen idee wat het is. Ik ben door een aardige plas gereden waardoor de rechter parkeer sensor storing gaf, doet het inmiddels weer, zal wel opgedroogd zijn. Dan nog even de vraag over de navigatie ik krijg het maar niet geupdate, zal wel aan mij liggen ;-) Misschien in het nieuwe jaar even contacten!!! Edwin fijne kerstdagen en tot snel!!
 • Honda Jazz
  5

  Geplaatst door Arie en Carina Pluimert op 21-12-2019
  Honda Jazz
  Erg blij met onze Honda, heel goed geholpen bij Jan Hop!
 • Ik ben dik tevreden over mijn nieuw...
  5

  Geplaatst door Desiree op 21-12-2019
  Jeep Compass
  Ik ben dik tevreden over mijn nieuwe JEEP COMPASS die ik bij jullie een aantal weken gekocht hebt. Prettige ontvangst en zeer kundige afhandeling. Dit bedrijf geeft mij een eerlijk vertrouwd gevoel, leuk team, ik beveel dit iedereen aan! Fijne feestdagen gewenst namens Desiree van Schilt-Tummers.
 • We zijn best tevreden met de ervari...
  4

  Geplaatst door AWT Smits op 21-12-2019
  Subaru Forester
  We zijn best tevreden met de ervaring op de eerste kilometers. Een probleem is het aantal instelmogelijkheden voor allerlei functies. Een aantal is wel uitgelegd, maar dat is te veel in korte tijd. Vooral het instellen van de diverse mogelijkheden met de routeplanner is nog niet naar wens. We gebruiken nog onze oude. We hebben nog enige instructie nodig. Kan dat? Groet uit Bergen, Adrie en Corry Smits. Reactie Jan Hop: Op deze, steeds meer op rijdende computers, gelijkende auto's, kan je idd erg veel instellen. Daarom hebben we een vervolg afspraak met u gemaakt zodat u straks alles weet en tevreden bent over de bediening van de diverse systemen oa de navigatie van uw Forester.