Selected4U. Het comfort en de zekerheid van 18 maanden garantie op uw occasion Jeep.

Jeep Selected4U tiems

Met Selected4U garantie geniet u van een gebruikte Jeep alsof het een nieuwe is. Zo krijgt u met dit exclusieve occasionlabel standaard 18 maanden garantie. Desgewenst kunt u dit ook nog eens met 12 maanden verlengen tot 30 maanden garantie (met uitzondering van aan slijtage onderhevige onderdelen) en de zekerheid van een op maar liefst 160 punten gecontroleerde auto. Ook het comfort van een uitgebreide mobiliteitsservice voor heel Europa is inclusief. Daarnaast is het uniek dat Jan Hop Jeep Selected4U ook geldig is in combinatie met een geïmporteerde Jeep, zolang óók deze auto voldoet aan de algehele autovoorwaarden als: 

- Max 6-jaar oud
- Max 130.000 km ervaring 
- Enkel mogelijk bij aanschaf van de occasion Jeep.


Standaard houdt de Jan Hop Jeep Selected4U garantie in dat u 18 maanden lang verzekert bent van een goede garantie, de auto voor aflevering op meer dan 160 punten is gecontroleerd en u - ongeacht het nog af te leggen aantal kilometers - zorgeloos geniet van uw gebruikte Jeep. Ook on the move, want de 18 maanden durende mobiliteitsservice met een dekking voor geheel Europa is hierbij inbegrepen. 

Langer dan 18-maanden genieten van deze aantrekkelijke voorwaarden? Dat kan! 

Maximaal zonder zorgen genieten van uw nieuwe gebruikte Jeep, dat kan door het verlengen van de Selected4U garantie naar het maximale aantal van 30 maanden. De meerprijs voor dit pakket bedraagt €1.495,- en verlengt de standaard voorwaarden van het 18-maanden pakket met een jaar/12-maanden. 


Voor meer informatie klikt u hier:  http://occasion.jeep.nl/algemeen/Faq_jeep

Whatsapp Jan hop!