Werkplaats jan hop

Janhop Werkplaats

Officieel dealer van

Logo Jeep
Logo Subaru
Logo Ram
Logo Brute
Logo SsangYong
Logo Bedrijfswagen
 
Bovag garage Jan Hop

Bovag garage

Voor alle andere merken met veel ervaring en scherpe prijzen

Wat mogen onze specialisten voor u doen?

onderhoud

Onderhoud & Reparatie

Onze fabrieksopgeleide monteurs weten het echt beter. Wij zijn getraind op specifiek onze producten en hebben als officieel dealer de beschikking over fabrieksuitleesapparatuur. Deze combinatie betekend dat we heel efficient en daarmee dus sneller kunnen werken.

 

Plan afspraak of bekijk prijzen

 

banden

Garantie & Recalls

Wij helpen u ook bij onverhoopte problemen met uw auto die in de fabrieksgarantie of recalls. Zelfs als u de auto elders heeft gekocht staan wij voor u klaar. Wilt u weten of er een recall openstaat op U auto?.

 

Garantie/Recall check

APK

APK 

Met onze RDW erkenning keuren wij dagelijks auto's en bedrijfsauto's. Wist u dat wij in de hoogste schaal van de RDW zitten? Dat houdt in dat op basis van historie wij optimaal keuren. Voordeel voor u. Uw auto wordt niet onnodig afgekeurd en de kans dat u moeten wachten omdat er een steekproef is is nihil. 

APK inplannen

Prijzen

Banden & ons hotel

Wij hebben high end auto's die steeds stiller over de wegen zoeven. Daarvoor heb je dus ook highend banden apparatuur nodig om zonder trilling of onbalans de band te monteren. Met deze nieuwste apparaten kunnen ook uw Lichtmetalen velgen niet meer beschadigen. Omdat wij veel banden in specifieke maten verkopen hanteren wij vlijm scherpe bandenprijzen. Ook slaan wij zelf winterbandenset op. Hierdoor kunnen wij u flexibelere en voordeliger van dienst zijn.

Meer informatie

24-7 Pechhulp

24/7 Pechhulp europa

Mobiliteitsgarantie in heel europa voor € 52,50 per jaar.

Meer informatie

Drop off zone

Drop off zone

24uur per dag u auto ophalen en brengen bij onderhoud. Dat is fantastisch!

Covid 19 proof. Wilt u Corona veilig uw auto bij ons omwisselen? Dat kan via onze drop off zone. Zowel binnen als buiten openingstijden.

Hoe werkt dit?

Scahde herstel

Schade herstel  

Onze fabrieksopgeleide monteurs weten het echt beter. Ook voor garantie & fabrieksrecalls.

Link

onderhoud

Airco service

Onderhoud vookomt schade en ongewenste geurtjes door schimmels

Link

Vervangend Vervoer

Vervangend vervoer

Kies maar: gratis? dat kan, of een met trekhaak en 3.500kg trekvermogen? dat kan ook

Link

onderhoud

Spaarpunten

altijd fijn.

Link

 
Werkplaats Garage Jan Hop

 

Jan Hop heeft als Bovag autobedrijf alle kennis en apparatuur in huis waarmee wij snel en dus voordelig, onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan uw auto. Daarbij gebruiken wij waar mogelijk originele onderdelen dus bijvoorbeeld geen piepende remmen omdat de universele remblokken toch afwijken van de originele.

Jan Hop Fair Price Systeem
Voor alle onderhoudswerkzaamheden bij Jan Hop gelden scherpe en duidelijke tarieven. Voor alle merken die wij voeren zijn de onderhoudsprijzen vastgelegd in het Jan Hop Fair Price Systeem. Deze prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, BTW, milieukosten en klein materiaal. Blijkt extra werk noodzakelijk, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Naast deze scherpe tarieven bouwt u ook automatisch spaarpunten op uw digitale klantenkaart op. voor elke €100,- ontvangt u € 5,-.

 

Waar staat Autobedrijf Jan Hop voor:

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid

Wij kennen onze klanten bij naam en drinken graag samen een kopje koffie.  Bij een kort werkplaatsafspraak kunt u wachten in onze koffiehoek met Nespresso koffie en Wifi. Natuurlijk ligt hier ook de krant van vandaag en als extra service een klanten i-pad.

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Alle werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd. Blijkt extra werk noodzakelijk dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Snelheid

Snelheid

Geen lange wachttijden, u kunt bij ons op korte termijn terecht. Onderhoud, reparatie en garantie worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Voordelig

Prima prijzen

Voor alle onderhouds -werkzaamheden bij Jan Hop gelden scherpe en duidelijke tarieven. Bekijk direct onze scherpe tarieven voor uw te zien en zie dat u voor de prijs niet naar de kwitfit of een fastfitter hoeft. Wij hebben voor veel ervaring, specifieke kennis en apparatuur in huis waarmee veel sneller en dus voordeliger & beter onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Tevens hebben wij de mogelijkheid tot gratis vervangend vervoer of een gratis e-bike om lekker naar centrum Roosendaal te fietsen (3km).

Spaarpunten

Spaarpunten

Bij reparatie en onderhoud van uw ontvangt u van ons altijd spaarpunten. Bij iedere € 100,- euro die u bij ons besteed krijgt u een tegoed van € 5,- euro. Deze spaarpunten worden automatisch verrekend met de volgende werkplaats factuur. Lees meer over de Jan Hop Spaarpunten

Pechhulp

24/7 pechhulp,  Pechhulp: 088 435 7645

Profiteer van de professionele bovag organisatie en wees verzekerd van 24/7 pechhulp in heel europa voor slechts € 47,50 / jaar. Dit tarief is sterk gereduceerd tov andere aanbieders zoals anwb of route mobiel ontstaat doordat de kans op pech onderweg bij een auto die bij ons in onderhoud is veel kleiner is dan gemiddeld.

Bovag garage Jan Hop

Gespecialiseerd in

Wij zijn officeel dealer van : Jeep, Chrysler, Dodge, SSangYong, Honda & Subaru en specialist voor LandRover
Veel voorkomende Land Rover modellen zijn: Discovery, Defender, Freelander, Range Rover Evoque, Ranger Rover Sport

   

  Werkplaatsreceptionist

  Stefan van Endschot
  stefan@janhop.nl
  0165 556236

  Online afspraak maken

  Openingstijden werkplaats

  maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur

   

   

   

   

  Whatsapp Jan hop!