Jan Hop sluit haar deuren

vrijdag 26 november 2021 is onze laatste dag.

U bedankt voor het vertrouwen Lees verder

Wat mogen onze specialisten voor u doen?

Onderhoud & Reparatie

Door onze merken opgeleid en continu aan bijscholing onderhevig. Voor ons als merkdealer en dus ook voor u zijn ze een onmisbare spil. Door de merken gecertificeerde gereedschappen en apparatuur maakt ons snel, accuraat en efficiënt. Dé onderscheidende factor.

 

Plan afspraak of bekijk prijzen

 

Garantie & Recalls

Onverwachte problemen en u zit nog in de fabrieksgarantie, of een recall? Wij zijn uw directe aanspreekpunt. Zelfs als u uw auto elders heeft gekocht, staan wij voor u klaar. Onze korte lijnen, decennialange ervaring en het juiste materiaal zorgt voor een snelle opvolging en oplossing. Weten of er een recall openstaat en tot wanneer uw fabrieksgarantie geldig is?

 

Garantie/Recall check

APK

APK 

Met onze RDW erkenning keuren wij dagelijks auto's en bedrijfsauto's. Wist u dat wij in de hoogste schaal van de RDW zitten? Dat houdt in dat op basis van onze rijke historie historie wij optimaal keuren. Voordeel voor u; Uw auto wordt niet onnodig afgekeurd en de kans dat u moeten wachten omdat er een steekproef is, is simpelweg nihil.

APK inplannen

Banden & ons hotel

Een hoogwaardig product als uw auto vraagt om premium rubber en kwaliteitsmateriaal om dit op een juiste wijze te monteren. Dit om trillingen en onbalans te voorkomen. Dankzij de nieuwste apparatuur kunnen wij deze kwaliteit leveren. Het eventueel beschadigen van uw kostbare lichtmetalen behoort eveneens tot het verleden. Specifieke bandenmaten zijn voor ons eerder regel dan uitzondering en daardoor zijn onze prijzen vlijmscherp. Ons hotel huisvest uw winter- of zomerrubber veilig, droog en verwarmd.

Meer informatie

24/7 Pechhulp europa

Met de Jan Hop Mobiliteitsservice reist u met een vertrouwd gevoel door heel Europa. En dat voor maar €52.50,- per jaar!

Meer informatie

Unieke 24/7 Drop off zone

Dankzij onze unieke drop off zone kunt u 24/7 uw auto voor onderhoud of reparatie bij ons brengen én ophalen. Covid19-proof, zonder ‘menselijk’ contact? Ook dan biedt deze zone een oplossing!

Hoe werkt dit?

Schade herstel  

Van een klein krasje tot een gevalletje ‘net niet total loss’; onze ervaren monteurs, magazijniers en een érg kort lijntje met schadepartners zorgt voor een zo spoedig mogelijk herstel van uw auto én gemoedsrust.

Link

Airco service

Of het u winter of zomer is; een goed werkende airconditioning houdt uw auto comfortabel en bovendien veilig. Onderhoud is tevens een belangrijke component om nare geurtjes en zelfs schimmels te voorkomen.

Link

Vervangend vervoer

De keuze is reuze! Een fijne gratis e-Bike, een moderne vervangende auto met een handbak of automaat of een lekker luxe en kersverse demo. 3.5 Ton trekgewicht? Ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Link

 

Alarm inbouw

Wij zijn KIWA,CCV,SCM gecertificeerd alarm inbouwer. We bouwen veel in Jeep Wrangler 4xe, Chrysler Pacifica phev, Jeep compass 4xe. Klasse 3, 4 of 5.

Link

 
Werkplaats Garage Jan Hop

 

Jan Hop heeft als Bovag autobedrijf alle kennis en apparatuur in huis waarmee wij snel en dus voordelig, onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren aan uw auto. Daarbij gebruiken wij waar mogelijk originele onderdelen dus bijvoorbeeld geen piepende remmen omdat de universele remblokken toch afwijken van de originele.

Jan Hop Fair Price Systeem
Voor alle onderhoudswerkzaamheden bij Jan Hop gelden scherpe en duidelijke tarieven. Voor alle merken die wij voeren zijn de onderhoudsprijzen vastgelegd in het Jan Hop Fair Price Systeem. Deze prijzen zijn inclusief onderdelen, arbeidsloon, BTW, milieukosten en klein materiaal. Blijkt extra werk noodzakelijk, dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent. Naast deze scherpe tarieven bouwt u ook automatisch spaarpunten op uw digitale klantenkaart op. voor elke €100,- ontvangt u € 5,-.

 

Waar staat Autobedrijf Jan Hop voor:

Vriendelijkheid

Vriendelijkheid

Wij kennen onze klanten bij naam en drinken graag samen een kopje koffie.  Bij een kort werkplaatsafspraak kunt u wachten in onze koffiehoek met Nespresso koffie en Wifi. Natuurlijk ligt hier ook de krant van vandaag en als extra service een klanten i-pad.

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Alle werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd. Blijkt extra werk noodzakelijk dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Snelheid

Snelheid

Geen lange wachttijden, u kunt bij ons op korte termijn terecht. Onderhoud, reparatie en garantie worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Voordelig

Prima prijzen

Voor alle onderhouds -werkzaamheden bij Jan Hop gelden scherpe en duidelijke tarieven. Bekijk direct onze scherpe tarieven voor uw te zien en zie dat u voor de prijs niet naar de kwitfit of een fastfitter hoeft. Wij hebben voor veel ervaring, specifieke kennis en apparatuur in huis waarmee veel sneller en dus voordeliger & beter onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Tevens hebben wij de mogelijkheid tot gratis vervangend vervoer of een gratis e-bike om lekker naar centrum Roosendaal te fietsen (3km).

Spaarpunten

Spaarpunten

Bij reparatie en onderhoud van uw ontvangt u van ons altijd spaarpunten. Bij iedere € 100,- euro die u bij ons besteed krijgt u een tegoed van € 5,- euro. Deze spaarpunten worden automatisch verrekend met de volgende werkplaats factuur. Lees meer over de Jan Hop Spaarpunten

Pechhulp

24/7 pechhulp,  Pechhulp: 088 435 7645

Profiteer van de professionele bovag organisatie en wees verzekerd van 24/7 pechhulp in heel europa voor slechts € 47,50 / jaar. Dit tarief is sterk gereduceerd tov andere aanbieders zoals anwb of route mobiel ontstaat doordat de kans op pech onderweg bij een auto die bij ons in onderhoud is veel kleiner is dan gemiddeld.

Bovag garage Jan Hop

Gespecialiseerd in

Wij zijn officeel dealer van : Jeep, Chrysler, Dodge, SSangYong, Honda & Subaru en specialist voor LandRover
Veel voorkomende Land Rover modellen zijn: Discovery, Defender, Freelander, Range Rover Evoque, Ranger Rover Sport

   

  Werkplaatsreceptionist

  Stefan van Endschot
  stefan@janhop.nl
  0165 556236

  Online afspraak maken

  Openingstijden werkplaats

  maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur