Bedrijfsauto Grijs kenteken

 

Als vertegenwoordiger van een bedrijf of onderneming, moet u dagelijks aan kunnen op de productiviteit van uw bedrijfsauto. Vakkundig onderhoud van uw materieel is dan ook van essentieel belang voor het representatief maken en houden van uw zakelijke belangen. Laat Autobedrijf Jan Hop hier dan ook uw spil in zijn. Gezien onze decennialange ervaring met de meest uiteenlopende bedrijfswagens, weten wij exact wat uw auto nodig heeft. Ook op preventief gebied, want ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak 

 

Waar staat Jan Hop voor:

Vriendelijkheid  

Vriendelijkheid

Wij kennen onze klanten bij naam en drinken graag samen een kopje koffie.  Bij een kort werkplaatsafspraak kunt u wachten in onze koffiehoek met Nespresso koffie en Wifi. Natuurlijk ligt hier ook de krant van vandaag en als extra service een klanten i-pad.

Duidelijkheid

 

Duidelijkheid

Alle werkzaamheden worden duidelijk uitgelegd. Blijkt extra werk noodzakelijk dan nemen wij altijd eerst contact met u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Snelheid  

Snelheid

Geen lange wachttijden, u kunt bij ons op korte termijn terecht. Onderhoud, reparatie en garantie worden snel en vakkundig uitgevoerd.

Voordelig  

Prima prijzen

Voor alle onderhouds -werkzaamheden bij Jan Hop gelden scherpe en duidelijke tarieven. Bekijk direct onze scherpe tarieven voor uw Jeep te zien en zie dat u voor de prijs niet naar de kwitfit of een fastfitter hoeft. Wij hebben voor Jeep veel ervaring, specifieke kennis en apparatuur in huis waarmee veel sneller en dus voordeliger & beter onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Tevens hebben wij de mogelijkheid tot gratis vervangend vervoer of een gratis e-bike om lekker naar centrum Roosendaal te fietsen (3km).

Spaarpunten  

Spaarpunten

Bij reparatie en onderhoud van uw Jeep ontvangt u van ons altijd spaarpunten. Bij iedere € 100,- euro die u bij ons besteed krijgt u een tegoed van € 5,- euro. Deze spaarpunten worden automatisch verrekend met de volgende werkplaats factuur. Lees meer over de Jan Hop Spaarpunten

 

Wat kost Subaru onderhoud?

Stefan van Endschot Werkplaatsreceptionist

Werkplaatsreceptionist

Stefan van Endschot
stefan@janhop.nl
0165 556236

     

    Openingstijden werkplaats

    maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur