Jeep Wrangler

Een geboren legende, dat is de Jeep Wrangler. Een auto geboren voor puur plezier en rijgenot. Niets houdt u tegen en al helemaal niet met het nieuwste exemplaar. 

De nieuwe Jeep Wrangler verenigt meer dan ooit het comfort en technische noviteiten van een luxe moderne auto met old skool offroadwaardigheid, rijplezier en het typische Jeep DNA. We hebben natuurlijk niet voor niets te maken met de geestelijk opvolger van de oer-Jeep, de Willy's! 

In het moderne interieur geniet u nu van noviteiten als climate- en cruise control en bovenal een gloednieuw design en een state of the art 8.4 inch groot touchscreen multimedia- en navigatiesysteem. Voorzien van onder andere Apple Carplay en een fantastisch audiosysteem van Alpine. 

Nieuw is de komst van een nagelnieuwe 2.2 CRD dieselmotor met 200 pk en een 2.0 Turbo benzinemotor met maar liefst 272 pk vermogen. Standaard zijn deze hypermoderne motoren gekoppeld aan een nieuwe 8-traps automaat welke uiteraard ook een lage gearing kent voor de beste offroad prestaties ooit. 

Gebleven is het herkenbare design, evenals de mogelijkheid om de dakpanelen eruit te nemen of het dak compleet te verwijderen waarna de leukste, stoerste en beste cabriolet ooit ontstaat. 
5 jaar garantie Jeep Wrangler

Kennismaken met dit alive and kicking icoon? Dat kan bij ons bedrijf, waar wij er meerdere - zowel nieuw als gebruikt - voor u op voorraad hebben staan. 

De Jeep specialisten van Jan Hop vertellen u graag alles over de Jeep Wrangler. 

 • ZD-657-H
  57.450,-
  59.950,-
  3.6 Jeepers Bigfoot Edition I Incl. BTW
  06-07-2017 / 45.694 km
 • 102731
  75.800,-
  VAN BRUTE RICHMOND PURE
  1 km

Dit is de Plug-in Hybride Jeep Wrangler 4Xe

Power, peekaa's en een stekker. Dit is de Jeep Wrangler 4Xe!  Een levende legende is meer dan ooit klaar voor de toekomst. Dit is de Jeep...

Ervaar de unieke eigenschappen van de Jeep 4xe Hybrid

Schrijf u in voor een Jeep 4xe test drive Het is nu mogelijk de nieuwe Jeep Compass en Renegade Hybrid 4xe...
Whatsapp Jan hop!